Pomysł świetny, ale w samym założeniu już jest fiaskiem w tym mieście.
Czy to ten sam człowiek?
http://www.empik.com/szukaj/produkt?author=Sulima-Ciundziewicki+Leszek
Może niech ten Pan przedstawi galerię człowieka żeby przypominali sobie wszyscy jak wygląda człowiek szczęśliwy który ma pracę bez stresu.
No i po ptokach a co to miało nie być .Zderzenie z rzeczywistościa boli ale dziwi mnie dlaczego pan sulima kłamał że ma już zgodę straży pożarnej jak nie miał , przez to już się pogrążył całkowicjie może chodziło żeby parę złoty w ramach rozgłosu ktoś na fundacjie rzucił tylko . jak zarobić a się nie narobić
Szum pustych słów człowieka przegranego, może go jeszcze w naszym grodzie nie znają - a szkoda. :):) To nie pierwsze wielkie hallo tego Pana.:):) Klapa:):)
Prosze, prosze... Prezydent organizacji MAGNUM we własnej osobie.
Szkoliłem sie u niego. Jeden z najlepszych mentorów u jakich miałem okazje sie uczyc.
To bardzo inteligentny, tajemniczy i małomówy gość. Jesli on cos robi w waszym miescie
to trzymajcie sie mocno i patrzcie jak sie robi cos z niczego. Do dzisiaj korzystam z pradnika ktory napisał.
Rynek IT swego czasu rozpier...ł doszczetnie budując jedną z najwiekszych sieci w tym kraju.
Byłem na zjeździe gdzie było ponad 1000 osob - wszyscy od niego a zaczynał sam. Powodzenia Panie Prezydencie!
Poniżej pytajnik pisze, że fundacja Sulimy nie istnieje, bo nie ma KRS. Sprawdziłem on line i rzeczywiście, nigdzie nie ma numeru KRS. Panowie Dziennikarze, ruszcie piórem czy mikrofonem, bo tam ludzie pieniądze wpłacają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!